می‌دونستی می‌تونی تمام دوره‌ها رو بصورت اقساطی (بدون سود و کارمزد) از طریق درگاه پرداخت اینترنتی ثبت‌نام کنی

خانه هوشمند و نحوه پیاده سازی آن

خانه هوشمند چیست؟ اگر شما در حال تغییر و تحول خانه خود و اضافه کردن قابلیت های مدرن روز هستید، باید به دانش کار در مورد آنچه که به عنوان اتوماسیون خانگی و تکنولوژی خانه هوشمند مطرح می گردد توجه شود. امروزه تحولی که در زمینه ارتباطات راه دور و همچنین علم الکترونیک رخ داد […]

خانه هوشمند چیست؟

اگر شما در حال تغییر و تحول خانه خود و اضافه کردن قابلیت های مدرن روز هستید، باید به دانش کار در مورد آنچه که به عنوان اتوماسیون خانگی و تکنولوژی خانه هوشمند مطرح می گردد توجه شود. امروزه تحولی که در زمینه ارتباطات راه دور و همچنین علم الکترونیک رخ داد موجب گسترش توانایی های خانه هوشمند شده است. با این اوصاف، ویژگی‌های اصلی که یک خانه هوشمند در صورت دارا بودن آنها، خانه هوشمند نامیده می شود که عبارت است از:

  • ایمنی و امنیت                                                            
  • کاهش مصرف انرژی                                                   
  • مانیتورینگ هوشمند                                                     
  • بهینه سازی هزینه مصرف
  • افزایش سطح رفاه و آسایش

ساختمان هوشمند باعث کاهش مصرف انرژی یا به عبارتی بهینه سازی مصرف انرژی می شود.

برای درک هوشمند سازی ساختمان باید تعریفی از یک ساختمان هوشمند را داشته باشیم، ساختمان هوشمند ساختمانی است شامل محیطی فعال و مقرون به صرفه، بوسیله تجمیع کردن عناصر اصلی یعنی سیستم ها، ساختار، سرویس ها و مدیریت و ایجاد رابطه ای یکپارچه میان آنها که می تواند به صورت مستمر نسبت به وضعیت های متغیر محیط عکس العمل نشان داده و خود را با آنها وفق دهد و همچنین به ساکنین ساختمان این اجازه را می دهد که از منابع موجود به صورت موثرتری استفاده نموده، امنیت و آرامش آنها را افزایش دهد.

با توجه به تعریف صورت پذیرفته، فرآیند و تجهیزاتی که منجر به ایجاد یک ساختمان هوشمند می‌گردد را هوشمند سازی ساختمان می‌نامیم. داشتن یک خانه هوشمند یعنی بتوانید کارهای زیادی را با سهولت و آسایش بیشتری در ساختمان خود انجام دهید. ساختمانی که حتی در زمان غیبت صاحبش ، می تواند بخش ها و شرایط مختلف محیط مانند روشنایی، دما و رطوبت هوای اتاق ها ،وضعیت قفل درب ها، ورود و خروج و … را کنترل کرده و به صاحب خانه اطلاع دهد و او نیز می تواند از هر نقطه تمام ساختمان را به راحتی مدیریت کند. مزایای هوشمند سازی ساختمان مزایای هوشمند سازی ساختمان از مهم ترین مواردی است که همه افراد به دنبال آن هستند و همانطور که می دانید صنعت ساختمان در حال پیشرفت می باشد.

یکی از مسائلی که در پیشرفت ساختمان ها تاثیر زیادی داشته بحث هوشمند سازی ساختمان ها می باشد و روز به روز بر امکانات این سیستم افزوده شده و از طرفی نیز برندهای جدید با قیمت های کمتری وارد این بازار می شوند.

لینک دانلود آموزش برنامه نویسی و اجرای خانه هوشمند کامل

خانه هوشمند

ساختمان هوشمند

تکنولوژی ساختمان هوشمند جزو تکنولوژی های جدید در صنعت ساختمان ،که به کارگیری آن نه تنها در خانه های لوکس و لاکچری ، بلکه در خانه های معمولی و متوسط ، با سرعت زیاد روند رو به رشدی دارد.

ساختمان هوشمند باعث کاهش مصرف انرژی یا به عبارتی بهینه سازی مصرف انرژی می شود.

تکنولوژی ساختمان هوشمند نشان می دهد که تا چند سال آینده ساختمان هایی که هوشمند سازی ساختمان در آنها انجام شده است کاملا جایگزین ساختمان های معمولی و از حالت تکنولوژی لوکس و لاکچری به یک تکنولوژی ضروری در هر ساختمان تبدیل می شود.

چرا خانه هوشمند؟

زندگی در دنیای امروز بسیار متفاوت است. پس منطقی است که راه حل های ما هم در این دنیای مدرن، متفاوت باشد. خانه هوشمند مزیت های زیادی برای ساکنانش دارد مهمترین این مزیت ها را می تواند در ۴ دسته اصلی جای داد:

  • تحت کنترل قرار گرفتن همه وسایل خانه
  • تأمین ایمنی و امنیت بیشتر
  • بهینه سازی مصرف انرژی و زمان
  • کنترلی شدن تجهیزات و لوکس کردن قابلیت ها
هزینه هوشمند سازی ساختمان

در حال حاضر هزینه هوشمند سازی ساختمان به نحوی تعیین می شود که خانواده های بیشتری می توانند خانه قدیمی خود را هوشمند و مفهوم رفاه و آسایش، ایمنی و امنیت را در یک زندگی لوکس و مدرن تجربه کنند.

برای هوشمند سازی ساختمان فاکتورهای زیر مهم می باشد:

  • تجهیزات هوشمند سازی ساختمان در حد بسیار ساده
  • تجهیزات هوشمند سازی ساختمان در حد نرمال و معمولی
  • تجهیزات هوشمند سازی ساختمان در حد پیشرفته
  • تجهیزات هوشمند سازی ساختمان به صورت سفارشی و خاص

ثبت نام در دوره آموزشی

محمدرضا محربی

همیشه آرزو داشتم یک منبع آموزشی فارسی PLC می‌بود تا علاوه بر یادگیری ساده‌تر PLC، از پیشنهادات آموزشی آن استفاده می‌کردم. آن آرزو، اکنون، “PLCmen” نام دارد. بعد از سال‌ها به این نتیجه رسیدم: برای من، PLC تنها یک کار نیست؛ یک ماشین تبدیل رویا به واقعیت است.

نظرات

  1. حسن گفت:

    با سلام و تشکر از سایت بسیار مفیدتان
    فایل خانه هوشمند و نحوه پیاده سازی آن موجود نیست.
    لطفا چک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *