PDF اینورتر لنز: درایو SMVector ساخت شرکت Lenze آمریکا و آلمان در محدوده توان ۲۵.۰ کیلووات تا ۴۵ کیلووات تولید می گردد. مدلهای مختلف از این درایو با ولتاژهای ورودی متفاوت ۱۲۰ و ۲۴۰ و ۴۰۰ و ۶۰۰
ولت وجود دارد. جداول زیر مدل، توان و ولتاژ ورودی مدلهای گوناگون این درایو را نشان می دهد.
مرجع فرمان درایو
توسط پارامتر P100 می توان تعیین نمود که فرمان حرکت و توقف از چه ناحیه ای صادر می گردد. اگر ۰ = P100 باشد. فرمان حرکت از طریق کلید Run موجود بر روی کی پد اینورتر لنز اعمال خواهد شد. اگر ۱ = P100 قرار داده شود. فرمان حرکت و توقف از طریق ترمینالهای ورودی دیجیتال مربوط به برد کنترلی درایو صادر می گردد. برای جاهایی که کی پد راه دور (keypad Remote ) به درایو وصل شده مقدار P100 را مساوی ۲ قرار دهید.
برای اینکه درایو از طریق شبکه و ارتباط سریال فرمان بگیرد مقدار ۳ = P100 تنظیم می گردد. اگر مقدار ۴ = P100 قرار داده شود. می توانید توسط یکی از ورودیهای دیجیتال بین دو حالت local و terminal یکی را انتخاب کنید. در حالت local ، از کی پد موجود بر روی درایو و در حالت terminal از ورودیهای دیجیتال برای کنترل و فرمان استفاده می شود.
اگر می خواهید بین ترمینالهای ورودی و یا pad key Remote یکی را انتخاب کنید. پارامتر ۵ = P100 قرار داده شود. در این حالت یکی از ورودیهای دیجیتال (-TB 13) برای انتخاب بین این دو حالت استفاده می گردد.
برای درایوهای ۱۱ کیلووات و بالاتر که کلید CTRL بر روی کی پد وجود دارد. مقدار P100 را می توان بر روی ۶ تنظیم نمود. و مرجع فرمان درایو را توسط این کلید بین دو حالت terminal و local تغییر داد. در حالت local فرمان حرکت و توقف از طریق کلید Run و stop روی کی پد موجود بر روی درایو امکان پذیر می شود.




همیشه آرزو داشتم یک منبع آموزشی فارسی PLC میبود تا علاوه بر یادگیری ساده تر PLC ، از پیشنهادات آموزشی آن استفاده میکردم. آن آرزو، اکنون، “PLCmen” نام دارد. بعد از سالها به این نتیجه رسیدم: برای من، تنها یک کار نیست؛ PLC، یک ماشین تبدیل رویا به واقعیت است.
مهندس محربی 312 نوشته در آموزش PLC و برق صنعتی دارد . مشاهده تمام نوشته های مهندس محربی


