می‌دونستی می‌تونی تمام دوره‌ها رو بصورت اقساطی (بدون سود و کارمزد) از طریق درگاه پرداخت اینترنتی ثبت‌نام کنی

شبیه سازی سامانه های صنعتی با استفاده از نرم افزار SCADA

شبیه سازی سامانه های صنعتی با استفاده از نرم افزار SCADA: کتابچه شبیه سازی سامانه های صنعتی با استفاده از نرم افزار SCADA یک PDF کامل در زمینه نرم افزارهای SCADA میباشد، این نرم افزار با یکپارچه سازی فرامین با عث بهبود بهره وری و کارکرد خط تولید خواهد شد. این نرم افزار هر روز […]

شبیه سازی سامانه های صنعتی با استفاده از نرم افزار SCADA: کتابچه شبیه سازی سامانه های صنعتی با استفاده از نرم افزار SCADA یک PDF کامل در زمینه نرم افزارهای SCADA میباشد، این نرم افزار با یکپارچه سازی فرامین با عث بهبود بهره وری و کارکرد خط تولید خواهد شد. این نرم افزار هر روز اپدیت میشود و نمونه های بهتر این نرم افزار وارد بازار اتوماسیون صنعتی شده است.

نام فایل: شبیه سازی سامانه های صنعتی با استفاده از نرم افزار SCADA

تعداد صفحات: 109 صفحه

حجم فایل: 5.5 MB

زبان آموزش: فارسی

(Human Machine Interface (HMI واسط کاربر با سامانه نظارت کنترل میباشد که امکان در اختیار گذاشتن اطلاعات مورد نیاز کاربر و همچنین اعمال فرآمین لازم توسط کاربر بر روی سیستم کنترل را فراهم آورد. لزوم استفاده از HMI عبارت است از:

  • امکان راهبردی سامانه نظارت و کنترل
  • سهولت در بهره برداری
  • افزایش قابلیت اطمینان
  • کاهش در هزینه نصب و نگهداری
  • افزایش بازده واحد عملیاتی
  • سهولت در دستیابی به اطلاعات فرآیند به طرق مختلف
  • صرفه جویی و کاهش مصرف انرژی
  • و….

در اواخر سال 1980 کارخانجات تولید PLC و دیگر کارخانجات تولید اتوماسیون، تابلوهای فرمان را برای واسطی برای استفاده اپراتور، جایگزین کلیدهای فشاری، سوئیج ها و نمایش دهنده های دیجیتالی کرده و به بازار عرضه داشته است که قسمت اعظم از این واسط های کاربر را، کامپیوترهای همراه با لامپ اشعه کاتدی تک رنگ در بر گرفت، که بر اساس میکروپروسسورهای 8086 شرکت اینتل و یا 8600 شرکت موترولا کار می کردند. و فقط برای نمایش و کار با کارکترهای پایه عرضه شده بودند. در اوایل سالهای 1990 این بخش بهبود یافتند و برای صفحات نمایش رنگی که بر اساس نرم افزار و ویندوزهای ماکروسافت پیکربندی و سامان یافته بودند، عرضه بازار شده اند.

این پیشرفته باعث شد که انجام کارهای اینترفیسی معمول از قبیل: تنظیم کردن دستگاهها در مدهای کاری  Manul/Auto و Start/Stop موتورها و Load کردن و تنظیم Setpoint دستگاه ها به سهولت فراهم آورد. همچنین هزینه کلی آنها پایین بود و در حدود 1000 تا 3000 دلار بود ولی کارهای پیچیده تر PCهای صنعتی که بر اساس ویندوز ماکروسافت و HMIهای کامپیوترهای پایه کار میکردند. و بطور عادی چندین هزار دلار هزینه در بر میداشت، خریداری میشدند.

دانلود رایگان

دانلود رایگان این فایل صرفا برای کاربرانی است که وارد شده‌اند. چرا عضو سایت نمی‌شوید تا دیگر این پنجره را نبینید و مستقیم دانلود کنید؟! - ورود به سایت
دانلود فایل دانلود این فایل صرفا برای کاربران وارد شده است.

ثبت نام در دوره آموزشی

محمدرضا محربی

همیشه آرزو داشتم یک منبع آموزشی فارسی PLC می‌بود تا علاوه بر یادگیری ساده‌تر PLC، از پیشنهادات آموزشی آن استفاده می‌کردم. آن آرزو، اکنون، “PLCmen” نام دارد. بعد از سال‌ها به این نتیجه رسیدم: برای من، PLC تنها یک کار نیست؛ یک ماشین تبدیل رویا به واقعیت است.

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *