جزوه ی آموزشی سرو درایو های سری A2:
نکات آموزش در این PDF
- نحوه سیم کشی درایو
- پارامترهای مربوط به راه اندازی
- پارامترهای مربوط به ورودی/خروجی های دیجیتال
- پارامترهای مربوط به ورودی/خروجی های آنالوگ
- پارامتر مربوط به کنترل JOG
- پارامترهای مربوط به نمایش/خواندن متغیرهای درایو
- ارتباط با شبکه مودباس
- ارتباط CANopen با سرو سری A2
- مد پوزیشن داخلی سرو سری A2
پیشنیازهای مورد نیاز:
نام فایل: جزوه ی آموزشی سرو درایو های سری A2
تعداد صفحات: 50 صفحه
زبان آموزش: فارسی
فرمت فایل: PDF
برای دانلود PDF جزوه ی آموزشی سرو درایو های سری A2 بر روی لینک زیر کلیک کنید.
قسمتی از آموزش سرو درایو های سری A2
محدوده عملکرد این خانواده از سرووهای دلتا از 100 وات تا 7.5 کیلووات میباشد. سری A2 بهعنوان یک مدل درایو هوشمند و قابل اتصال به اکثر شبکههای صنعتی شناخته میشود که امکان برقراری ارتباط در شبکههای RS-485 modbus، CANopen، EtherCAT و EtherNet / IP را دارا می باشد.
شرکت دلتا به صورت خاص بروی اتوماسیون بخصوص در حوزه PLC فعالیت می کند، این شرکت برای پاسخ به نیازهای صنایع کوچک استراتژی بلندمدتی را طرح ریزی نموده و در راستای تحقق آن هرساله محصولات جدیدی را به بازار معرفی می کند. این شرکت در سال 2009، برای پاسخگویی به نیاز طراحان دستگاههای اتوماسیون صنعتی در پروژههای کنترل دقیق و موقعیتیابی، سرو های A2 را طراحی و تولید نمود.
سرو درایو چیست؟؟؟
سرو درایو یک تقویت کننده مخصوصی است که عمل تبادل توان و انتقال دستور را با ماکنیزم سرو دارد. سرو درایو بازخورد ساطع شده از مکانیزم سرو را دریافت می کند و به طور مکرر انحراف بوجود آمده از رفتار مورد نظر را باز-تنظیم می کند. سرو یک سیگنال دستوری از سیستم کنترل دریافت می کند و آن را تقویت می کند، سپس سیستم کنترل، جریان الکتریکی را برای ایجاد حرکت متناسب به سرو موتور می دهد. به طور معمول سیگنال دستوری نشان دهنده سرعت، مورد نظر است اما می تواند نشان دهنده ی گشتاور و موقعیت نیز هدف واقع شود.
در این فرآیند سنسوری متصل به موتور سرو موقعیت حال حاظر موتور را به سرو درایو گزارش می دهد. سپس سرو درایو موقعیت حال حاظر موتور را با دستور ارسالی و موقعیت مدنظر مقایسه می کند. درنهایت برای تصحیح هرگونه انحراف از دستور ارسالی، فرکانس ولتاژ یا پهنای پالس را تغییر می دهد.
نظرات