می‌دونستی می‌تونی همین الان آموزش "PLCmen شدن" خودتو شروع کنی؟!

بزن برییییم!
ورود و ثبت نام

دوره آموزشی سرو موتور و کنترل تدریجی آنها

دوره آموزشی سرو موتور: یكي از اجزاء اصلي هر حلقه كنترلي، بخش راه انداز يا actuator مي باشد كه در سيستمهاي الكترومكانيكي از سروموتورها استفاده مي شود. سروموتور هيدروليك كاربرد بسيار زيادي در سيستمهاي مختلف دارد. براي اينكه بتوان در طراحي سيستم كنترل از سروموتور استفاده كرد بايد رفتار ديناميكي سروموتور به كه شكل تابع […]

دوره آموزشی سرو موتور:

یكي از اجزاء اصلي هر حلقه كنترلي، بخش راه انداز يا actuator مي باشد كه در سيستمهاي الكترومكانيكي از سروموتورها استفاده مي شود. سروموتور هيدروليك كاربرد بسيار زيادي در سيستمهاي مختلف دارد. براي اينكه بتوان در طراحي سيستم كنترل از سروموتور استفاده كرد بايد رفتار ديناميكي سروموتور به كه شكل تابع تبديل مطرح مي گردد موجود باشد.

دو روش اصلي براي دستيابي به تابع تبديل وجود دارد:

  •  استفاده از روابط ديناميكي براي مدل سازي سيستم كه عموما ” علاوه بر پيچيدگي روابط به دليل مشخص نبودن تمام پارامترهاي لازم وقت كافي را ندارد.
  • ركه امروزه بسيار مورد توجه است تخمين تابع تبديل با استفاده از داده هاي واقعي حين كار سيستم مي باشد. در اين روش نياز به اخذ داده يا data از سيستم حين عملكرد و acquisition data از ورودي و خروجي و سپس يافتن تابع تبديل آن مي باشد.

پیشنیازهای مورد نیاز:

نام فایل: دوره آموزشی سرو موتور و کنترل تدریجی آنها

تعداد صفحات: 106 صفحه

زبان آموزش: فارسی

فرمت فایل: PDF

برای دانلود PDF دوره آموزشی سرو موتور و کنترل تدریجی آنها بر روی لینک زیر کلیک کنید.

قسمتی از PDF دوره آموزشی سرو موتور و کنترل تدریجی آنها

سرو يا سرومکانيسم چيست؟

در کاربردهاي مـدرن، واژه سرو (خود تنظيم) يا سرو مکانيــسم (مکانيزم خود تنظيم) به يک سيستم کنـترلي فيدبک که متغير کنترل شونده، موقعيت يا مشتق موقعيت مکانيکي به عنوان سرعت و شتاب است، محدود مي شود. کميت کنـترل شده و يک کميـت مرجع، با مقايسه توابع آنها و اسـتفاده از اختلاف به عنوان يک سيستم کنترلي فيدبک، سيـستم کنـترلي است که به نگهـداشتن يک رابطه مفروض بين يک وسيله کنترل منجر مي شود. سيستم کنـترلي فيدبک الکتريکي، عموما براي کار به انرژي الکتـريکي تکيه مي کند. مشخصـات مهم يک سيستم سرومکانيسم عبارتند از:

  • پاسخ سريع
  • دقت بالا
  • کنترل بدون مراقبت
  • کارکرد از راه دور

نياز هاي سرو يا سرومکانيسم عبارتند از:

  • وسيله آشکار سازی خطا
  • تقويت کننده

وسيله تصيحيح خطا وظايف اجزای مهم يک سيستم سرومکانيسم:

هر عنـصر سيستم سرومکانيسم هدف ويژه اي در هماهنگ کردن کميت مرجع با کميت کنترل شده ايفا مي کند تا پاسخ مطلوب حاصل شود. اين وظايف عبارتند از:

  • وسيله آشکـــارسازي خـطا هنــگامي که کميـت تنظيم شده متفاوت از کميت مرجع است، خطا را آشکار مي کند.
  • يک سيگنـال خطا به تقويت کنـنده اي که قــدرت وسيله تصـحيح خطا را فراهم مي کند مي فرسـتد.
  • با تـوان وسيـله تصـحيح خطا ، کمـيت کـنترل شـده را آنـچنـــان تغيير مي دهد که با ورودي مرجع هماهنگ شود.

دانلود رایگان

دانلود رایگان این فایل صرفا برای کاربرانی است که وارد شده‌اند. چرا عضو سایت نمی‌شوید تا دیگر این پنجره را نبینید و مستقیم دانلود کنید؟! - ورود به سایت
دانلود فایل دانلود این فایل صرفا برای کاربران وارد شده است.
محمدرضا محربی

همیشه آرزو داشتم یک منبع آموزشی فارسی PLC می‌بود تا علاوه بر یادگیری ساده‌تر PLC، از پیشنهادات آموزشی آن استفاده می‌کردم. آن آرزو، اکنون، “PLCmen” نام دارد. بعد از سال‌ها به این نتیجه رسیدم: برای من، PLC تنها یک کار نیست؛ یک ماشین تبدیل رویا به واقعیت است.

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *