اصول و مبانی کنترل کننده های قابل برنامه ریزی PLC: نياز به کنترل کننده هايي با هزينه کمتر ، کاربرد متنوع تر و سهولت استفاده بيشتر ، منجر به توسعه کنترل کننده های قابل برنامه بر مبنای ميکرو پروسسورها شد و از آنها بطور گسترده ای در کنترل فرآيندهای و ماشين آلات استفاده گرديد . PLCها در آغاز بعنوان جانشينی برای سيستم های منطقي رله ای و تايمری غير قابل تغيير توسط اپراتور طراحی مي شوند تا به جای تابلوهای کنترل متداول و قديمی استفاده شوند.
PLCها توانستند سهولت و استفاده و قابليت انعطاف پذيری زيادی را به سيستم های کنترل ارزانی دارند .اين کار بوسيله برنامه ريزی آنها و اجرای دستورالعمل های منطقی ساده که اغلب به شکل دياگرام نردبانی است صورت ميگيرد . PLCها داراي يک سری توابع درونی از قبيل تايمرها ، شمارنده ها و شيفت رجسترها می باشند که امکان کنترل مناسب را ، حتی با استفاده از کوچکترين PLC نيز فراهم مي آورند.
يک PLCبا خواندن سيگنال های ورودی ، دريافتی از پروسه مورد نظر ، کار خود را شروع کرده و سپس دستور العمل های منطقی (که قبلاً برنامه ريزی شده و در حافظه جا گرفته است ) را بر روی اين سيگنال های ورودی اعمال می کند و در پايان سيگنال های خروجی مطلوب را برای راه اندازی تجهيزات و ماشين آلات پروسه توليد مي نمايد . تجهيزات استانداردی درون PLCها تعبيه شده اند که به آنها اجازه مي دهد مستقيماً و بدون نياز به واسطه های مداري يا رله ای ، به المانهای خروجی يا محرک و مبدل های ورودی (مانند پمپ ها و سوپاپ ها ) متصل شوند .
با مطالعه ی کامل این فایل می توان ؛ با انواع مختلف PLCها و با سخت افزار PLC آشنا شد و عملکرد دروني وپردازش سيگنال PLCها را کنترل نمود .
نام فایل : plc
اندازه فایل : 1.55mb
hanoz nakhondam che didgahi benevisam ?