کنترل کننده های منطقی قابل برنامه ریزی

کنترل کننده های منطقی قابل برنامه ریزی: هدف از این آموزش توانایی شناخت کنترل کننده های منطقی قابل برنامه ریزی  PLC و رله های برنامه پذیر است و پس یادگیری کامل هنرجو می تواند تاریخچه  PLC  را بیان کند و انواع سیستم های کنترل را تعریف کند و مزایا و معایب هر کدام را بشناسد […]

کنترل کننده های منطقی قابل برنامه ریزی: هدف از این آموزش توانایی شناخت کنترل کننده های منطقی قابل برنامه ریزی  PLC و رله های برنامه پذیر است و پس یادگیری کامل هنرجو می تواند تاریخچه  PLC  را بیان کند و انواع سیستم های کنترل را تعریف کند و مزایا و معایب هر کدام را بشناسد ، همچنین با ویژگی های  PLC  زیمنس آشنا شود و آنرا با محصولات سایر شرکتها مقایسه نماید .
در ادامه با محیط نرم افزار با زبان های برنامه نویسی نردبانی و بلوک دیاگرامی کار کند . خانواده ی Simatic manager را  مقایسه کند و کاربرد رله های برنامه پذیر را در پروسه های صنعتی نام ببرد .
تجهیزات جانبی رله برنامه پذیر و سخت افزار ان را شناسایی کند.
انواع رله برنامه پذیر را از لحاظ تعداد ، نوع ورودی و خروجی و امکانات شناسایی کند . بتواند ورودی و خروجی روی رله برنامه پذیر را سیم کشی کند .

مدارهای فرمان را به برنامه ی نردبانی تبدیل کند .
زبان های نردبانی و بلوک دیاگرامی را به یکدیگر تبدیل کند .
مدارهای فرمان رابه برنامه ی نردبانی تبدیل کند .
زبان های نردبانی و بلوک دیاگرامی را به یکدیگر تبدیل کند .
توسط کلید های تابع روی رله برنامه پذیر به روش Local برنامه ریزی کند .
برنامه نوشته شده در نرم افزار را ویرایش کند.

با پیشرفت تکنولوژی و روی کار آمدن ریزپردازنده ها تحول چشمگیری در فرایند های کنترلی بوجود امده که یکی از این تحولات بکارگیری علم اتوماسیون صنعتی و ساختمانی با استفاده از کنترل کننده های منطقی برنامه پذیر در اجرای پروسه های صنعتی و ساختمانی بوده است .

امروزه در اکثر دستگاه های صنعتی مدار های کنترل به کنترل کننده های منطقی برنامه پذیر ختم می شود که به عنوان مغز متفکر سیستم ، کنترل دستگاه را در اختیار دارد . در بعضی از این دستگاه های صنعتی تعداد ورودی و خروجی مورد نیاز محدود است به گونه ای که به کمک مدار های ساده می توان کار کنترل را انجام داد . شرکت زیمنس در این مواقع به منظور کاهش هزینه ها ، یک سری رله هوشمند در سال 1996 به نام لوگو وارد بازار کار نمود که به دلیل مدیریت ساده و کاربردی بودن پیشرفت چشمگیری در مهندسی برق و اتوماسیون صنعتی بوجود اورد.
لوگو راه حل هایی جهت کنترل منطقی تاسیسات خانگی مثل سیستم روشنایی راه پله ، سیستم روشنایی خارجی و داخلی و همچنین برای تاسیسات صنعتی مثل تهویه هوا ، کنترل ماشین هایی مثل موتورها ، تسمه نقاله ها و … ارائه می دهد .
از جمله مزیت های لوگو کاهش هزینه های جانبی ، نیاز به فضای کمتر در تابلو کنترل ، سیم کشی آسان و سازگاری با شبکه های کنترلی ، نصب و راه اندازی ساده می باشد که باعث شده در دستگاه های کوچک کاربرد فراوانی داشته باشد .

نام فایل : کنترل کننده های منطقی قابل برنامه ریزی
اندازه فایل :   9.94MB

دانلود رایگان

دانلود رایگان این فایل صرفا برای کاربرانی است که وارد شده‌اند. چرا عضو سایت نمی‌شوید تا دیگر این پنجره را نبینید و مستقیم دانلود کنید؟! - ورود به سایت
دانلود فایل دانلود این فایل صرفا برای کاربران وارد شده است.
محمدرضا محربی

همیشه آرزو داشتم یک منبع آموزشی فارسی PLC می‌بود تا علاوه بر یادگیری ساده‌تر PLC، از پیشنهادات آموزشی آن استفاده می‌کردم. آن آرزو، اکنون، “PLCmen” نام دارد. بعد از سال‌ها به این نتیجه رسیدم: برای من، PLC تنها یک کار نیست؛ یک ماشین تبدیل رویا به واقعیت است.

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *