می‌دونستی می‌تونی تمام دوره‌ها رو بصورت اقساطی (بدون سود و کارمزد) از طریق درگاه پرداخت اینترنتی ثبت‌نام کنی

سنسور / حسگر

سنسور / حسگر: بشر از بدو تولد با حسگر ھای طبیعی خویش متولد میشود وتا پایان عمر نیز از این حسگر های بیولوژیکی بطور دائمی استفاده مینماید.
دستگاه حسی بخشی از دستگاه عصبی پیرامونی است که اطلاعات مربوط به محرک های محیطی را جمع آوری می کند و برای پردازش به مغز و نخاع منتقل می نماید.این وظیفه توسط گیرنده های حسی انجام می گیرد. هر چند گیرنده ھای حسی در اکثر نقاط بدن یافت می شوند ،اما بیش تر در اندام های حسی (چشم ، گوش ، زبان ، بینی و پوست) متمرکز شده اند . اندام های حسی مسئول حواس پنجگانه ما میباشند . حواس پنجگانه عبارتند از بینایی، شنوایی، بویایی، چشایی و لامسه . بینایی یعنی درک نور توسط موجود زنده. نور قسمتی از امواج الکترومغناطیس است.شنوایی یعنی درک صدا. صدا همان جنبش هوا با فرکانس های مختلف است.بویایی یعنی درک وجود ذرات معلق در هوا بعضی اجسام بوی شدیدتری دارند . یعنی ذرات بیشتری از خود متصاعد میکنند.چشایی درک مولکول های خاصی در مواد است. در موجودات زنده به مولکولھای خاصی حساسیت وجوددارد مثلا ترش بودن یک ماده یعنی وجود حالت اسیدی در آن. و شوری یعنی وجود نمک (کلرید کلسیم) در مواد. لامسه حسی مکانیکی – حرارتی است. که شامل حس گرما و سرما و زبری و سختی است. درد و خارش هم جزو همین حس است. به عبارتی دیگر میتوان گفت حسگرھای بدن بشرح زیر خواهند بود. حسگر نوری : چشم ، حسگر صوتی : گوش ، حسگر شیمیایی : زبان و بینی ، حسگر تماسی : پوست . در روند تاریخ پیوسته شاهد تلاش بی وقفه انسان ها برای ساخت رونوشتی از روی این حسگرها هستیم و بشر در مسیر ساخت سنسورهای بیولوژیکی از مواد بیولوژیک نظیر سلول ها ، پروتئین و…. در حال حرکت میباشد.

نام فایل : سنسور / حسگر
اندازه فایل :2.04mb

دانلود رایگان

دانلود رایگان این فایل صرفا برای کاربرانی است که وارد شده‌اند. چرا عضو سایت نمی‌شوید تا دیگر این پنجره را نبینید و مستقیم دانلود کنید؟! - ورود به سایت
دانلود فایل دانلود این فایل صرفا برای کاربران وارد شده است.
محمدرضا محربی

همیشه آرزو داشتم یک منبع آموزشی فارسی PLC می‌بود تا علاوه بر یادگیری ساده‌تر PLC، از پیشنهادات آموزشی آن استفاده می‌کردم. آن آرزو، اکنون، “PLCmen” نام دارد. بعد از سال‌ها به این نتیجه رسیدم: برای من، PLC تنها یک کار نیست؛ یک ماشین تبدیل رویا به واقعیت است.

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *