می‌دونستی می‌تونی تمام دوره‌ها رو بصورت اقساطی (بدون سود و کارمزد) از طریق درگاه پرداخت اینترنتی ثبت‌نام کنی

موتورها و درايوهاي جريان مستقيم DC

موتورها و درايوهاي جريان مستقيم DC: در PDF موتور و درايو جريان مستقيم DC در مورد آموزش و اجزای موتورهای DC توضیح میدهد. این PDF که شامل 16 صفحه میباشد یک دید کلی و خوبی درباره این مدل موتورها در اختیار شما عزیزان قرار میدهد. در این PDF فرمولها و روابط ریاضی گشتاور و سرعت موجود است. موتورهای DC موجود در صنعت یکی از محرکه های پرمصرف در صنایع کوچک و متوسط هستند که این موتور با توجه به اندازه و سایز خود کاربرد متفاوتی دارند. موتورهای DC قبل از موتورهای AC طراحی و مطرح شد و همچنین همانطور که میدانید از کارکرد سرو موتورها در اتوماسیون صنعتی موتورهای DC میباشد. پس  خالی از لطف نیست که آموزش آن را با دقت پیگیری کنید. از این دستگاه ها در ابزار دقیق و برق صنعتی زیاد استفاده میگردد.

نام فایل: موتورها و درايوهاي جريان مستقيم DC

تعداد صفحات: 16 صفحه

حجم فایل: 240 KB

زبان آموزش: فارسی

مقدمه ای موتورها و درايوهاي جريان مستقيم DC

محركه هاي DC بطور وسيع در كاربردهايي كه به سرعت متغير قابل كنترل، تنظيم مناسب سرعت و حالتهاي كاري نظير ترمزي، تعويض جهت حركت و راه اندازي نياز دارند، بكار برده ميشوند. برخي كاربردهاي مهم اين محركه ها عبارتند از: غلطكهاي نورد صنايع فلزي، غلطكهاي كاغذ، ماشين هاي ابزار و موتورهاي كششي نظير قطارها. در يك موتور تحريك جداگانه، ولتاژهاي تحريك و آرميچر بطور مستقل از يكديگر ميتوانند كنترل شوند. در يك موتور شنت، تحريك و آرميچر به منبع مشتركي وصل هستند و بنابراين كنترل مستقل جريان تحريك يا ولتاژ آرميچر تنها در صورتي امكانپذير است كه يك مقاومت در هر كدام از مدارهاي تحريك و آرميچر قرار داده شود، كه البته روش كنترلي نامناسبي است. در يك موتور سري، جريان تحريك همان جريان آرميچر است و بنابراين، شار ميدان تابعي از جريان آرميچر است. در موتور كمپوند اضافي، نيروي محركه مغناطيسي ناشي از تحريك سري تابعي از جريان آرميچر و هم جهت با mmf ناشي از تحريك موازي است.

دانلود رایگان

دانلود رایگان این فایل صرفا برای کاربرانی است که وارد شده‌اند. چرا عضو سایت نمی‌شوید تا دیگر این پنجره را نبینید و مستقیم دانلود کنید؟! - ورود به سایت
دانلود فایل دانلود این فایل صرفا برای کاربران وارد شده است.
محمدرضا محربی

همیشه آرزو داشتم یک منبع آموزشی فارسی PLC می‌بود تا علاوه بر یادگیری ساده‌تر PLC، از پیشنهادات آموزشی آن استفاده می‌کردم. آن آرزو، اکنون، “PLCmen” نام دارد. بعد از سال‌ها به این نتیجه رسیدم: برای من، PLC تنها یک کار نیست؛ یک ماشین تبدیل رویا به واقعیت است.

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *