می‌دونستی می‌تونی همین الان آموزش "PLCmen شدن" خودتو شروع کنی؟!

بزن برییییم!
ورود و ثبت نام

راهنمای فارسی اینورتر یاسکاوا

در این پست میخواهیم pdf راهنمای اینورتر یاسکاوا را به شما عزیزان معرفی کنیم این pdf که 65 صفحه برای شما عزیزان تهیه و تنظیم گشته و از معرفی خود درایو تا سخت افزار و نحوه نصب را به شما عزیزان توضیح داده است. فایل این pdf آموزشی درباکس دانلود قرار دارد و پسورد این […]
اینورتر یاسکاوا

در این پست میخواهیم pdf راهنمای اینورتر یاسکاوا را به شما عزیزان معرفی کنیم این pdf که 65 صفحه برای شما عزیزان تهیه و تنظیم گشته و از معرفی خود درایو تا سخت افزار و نحوه نصب را به شما عزیزان توضیح داده است. فایل این pdf آموزشی درباکس دانلود قرار دارد و پسورد این فایل plcmen.ir میباشد.

قسمتی از متن pdf آموزشی راهنمای درایو یاسکاوا

درایو V1000 شرکت یاسکاوا در سه مدل با ورودیهای تکفاز 200 ولت از 100 وات تا 400 وات، ورودی سه فاز 200 ولت از 100 وات تا 15 کیلووات و ورودی 400 ولت سه فاز از200 وات تا 15 کیلووات ساخته شده است. این درایو معمولا بصورت open loop استفاده میشود و قابلیت کار با موتورهای سنکرون و موتورهای آسنکرون را دارا میباشد.

این اینورتر یاسکاوا میتوان برای کنترل موتور پمپ، نوار نقاله، فن، کمپرسور، قلاب جرثقیل و ….استفاده نمود.

سخت افزار درایو یاسکاوا دارای 6 ورودی دیجیتال s1 تا s6 و یک ورودی قطار پالس، دو ورودی آنالوگ، یک خروجی رله ای، دو خروجی دیجیتال ترانزیستوری کلکتور باز، یک خروجی آنالوگ و یک خروجی قطار پالس میباشد.

نحوه کار با keypad: صفحه کلید این درایو، دارای نمایشگر LED 5 رقمی و دارای 8 عدد کلید و چهار عدد لامپ LED کوچک میباشد. از کلید run , Stop برای توقف و شروع بکار موتور استفاده میشود.

 

[dai_button btn-label=”راهنمای فارسی اینورتر یاسکاوا” popup-title=”دریافت لینک دانلود” popup-content=”لطفا برای دریافت لینک دانلود اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید. ما فورا لینک دانلود را برای شما ایمیل خواهیم کرد.” download-id=”dqdraq7nsh0u98o7cnvo” popup-image=”https://plcmen.ir/wp-content/plugins/download-after-info/assets/img/dai-image.jpg” button-color=”#cd2653″ button-title-color=”#ffffff” button-border-radius=”3″]

مهندس محمدرضا محربی

همیشه آرزو داشتم یک منبع آموزشی فارسی PLC می‌بود تا علاوه بر یادگیری ساده‌تر PLC، از پیشنهادات آموزشی آن استفاده می‌کردم. آن آرزو، اکنون، “PLCmen” نام دارد. بعد از سال‌ها به این نتیجه رسیدم: برای من، PLC تنها یک کار نیست؛ یک ماشین تبدیل رویا به واقعیت است.

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *