می‌دونستی می‌تونی همین الان آموزش "PLCmen شدن" خودتو شروع کنی؟!

بزن برییییم!
ورود و ثبت نام

راهنمای فارسی درایو keb

راهنمای فارسی درایو keb: درايو KEB ساخت کشور آلمان و آمريکا است و جهت کاربردهای مختلف از جمله کاربرد آسانسوری، طراحی و ساخته ميشود. در بين مدل های درايو KEB در حال حاضر ميتوان از F4 و F5 ،G6 و F6 ،B6 نام برد. مطالب اين راهنما فقط جهت آشنايی و معرفی درايو F5 است […]

راهنمای فارسی درایو keb: درايو KEB ساخت کشور آلمان و آمريکا است و جهت کاربردهای مختلف از جمله کاربرد آسانسوری، طراحی و ساخته ميشود. در بين مدل های درايو KEB در حال حاضر ميتوان از F4 و F5 ،G6 و F6 ،B6 نام برد. مطالب اين راهنما فقط جهت آشنايی و معرفی درايو F5 است و استفاده از راهنما به منظور طراحی تابلوهای تجاری، به هيچ عنوان توصيه نميگردد. درايو F5 combivert برای کار با موتورهای آسنکرون و موتورهای سنکرون با رتورآهنربای دائمی و به دو صورت Loop open و Loop Closed قابل استفاده است.

پیشنیازهای مورد نیاز:

نام فایل: راهنمای فارسی درایو keb

فرمت فایل: PDF

تعداد صفحات: 26 صفحه

زبان آموزش: فارسی

قسمتی از آموزش راهنمای فارسی درایو keb

سخت افزار:

درايو F5 8 دارای ورودی ديجيتال، 2 ورودی آنالوگ، 2 خروجی آنالوگ، 2 خروجی رله ای و 2 خروجی ديجيتال قابل برنامه ريزی ميباشد که بر روی ترمينال X2A قرار دارند. ترمينال X2B مربوط به ورودی های STo و به منظور ايجاد مدار ايمنی برای سيستم است. اگر کارت انکودر نصب شده باشد ترمينال های X3A و X3B نيز مربوط به اتصالات انکودر خواهد بود. همچنين يک ترمينال 9 پين D نيز به نام X4A برای اتصال کی پد و … وجود دارد.

Sin/ cos ، Ssi ، Hiperface Endat ، ABZ معمولی افزايشی انکودرهای اتصال امکان، Biss و انواع uvw به اين درايو وجود دارد و بر اساس نوع انکودر ميتوان کارت انکودر را انتخاب نمود. اگر به طور مثال انکودر شما از نوع TTL افزايشی است کارت انکودر نيز بايد متناسب با آن در نظر گرفته شود.

دانلود رایگان

دانلود رایگان این فایل صرفا برای کاربرانی است که وارد شده‌اند. چرا عضو سایت نمی‌شوید تا دیگر این پنجره را نبینید و مستقیم دانلود کنید؟! - ورود به سایت
دانلود فایل
مهندس محمدرضا محربی

همیشه آرزو داشتم یک منبع آموزشی فارسی PLC می‌بود تا علاوه بر یادگیری ساده‌تر PLC، از پیشنهادات آموزشی آن استفاده می‌کردم. آن آرزو، اکنون، “PLCmen” نام دارد. بعد از سال‌ها به این نتیجه رسیدم: برای من، PLC تنها یک کار نیست؛ یک ماشین تبدیل رویا به واقعیت است.

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *