راهنمای استفاده از اینورتر VFD-B:
دفترچه راهنمای فارسی اینورتر دلتا سری DELTA VFD B منوال فارسی اینورتر دلتا سری DELTA VFD B USER MANUAL FARSI DELTA B در این راهنما شما مراحل نصب مراحل وارد کردن پارامتر ها رفع مشکلات و عیوب و نگهداری روزانه درایو های AC را اموزش میبینید.
پیشنیازهای مورد نیاز:
نام فایل: راهنمای استفاده از اینورتر VFD-B
تعداد صفحات: 106 صفحه
زبان آموزش: فارسی
فرمت فایل: PDF
برای دانلود PDF راهنمای استفاده از اینورتر VFD-B بر روی لینک زیر کلیک کنید.
قسمتی از آموزش راهنمای استفاده از اینورتر VFD-B
ریست اینورتر دلتا:
گاهی اتفاق می افتد که شما پارامترهای زیادی از درایو را تغییر می دهید و برای انجام یک پروژه خاص نمی دانید که کدام پارامترها تغییر کرده اند و کدام یک بدون تغییر هستند. در این مورد بهترین کار ریست کردن تمام پارامترهای درایو است. با این کار مقادیر پارامترها به مقدار پیش فرض کارخانه برمی گردند. برای ریست کردن اینورتر دلتا باید پارامتر Pr76 را روی مقدار 09 تنظیم کنید.
انواع درایو دلتا:
از نظر خروجی درایو دلتا Delta از نظر خروجی و ورودی به سه دسته زیر تقسیم می شود.
- اینورتر تکفاز 220 ولت و خروجی تکفاز 220 ولت
- اینورتر تکفاز 220 ولت و خروجی سه فاز 220 ولت
- اینورتر سه فاز 380 ولت و خروجی سه فاز 380 ولت
البته اینورتر نوع اول به ندرت در بازار ایران پیدا می شود. اگر در مورد ورودی و خروجی اینورتر و تفاوت سه فاز و تکفاز آن اطلاعات کمی دارید، ادامه مطلب را حتما دنبال کنید. در درایو تکفاز به سه فاز شما می توانید با برق تکفاز موتور القایی سه فاز را راه اندازی کنید.
اینورتر سه فاز دلتا:
تفاوت اینورتر تکفاز به سه فاز با اینورتر سه فاز به سه فاز تنها در ورودی برق متصل به آنها است. البته لازم به ذکر است که اینورترهای سه فاز به سه فاز دارای توان نامی بالاتری هستند.
نظرات