مقایسه PLC ، PAC و IPC:
چکیده: انتخاب سیستم کنترل مناسب دراتوماسیون صنعتی همواره جزو دغدغه های اصلی صاحبان صنایع بوده است. کنترلر های صنعتی از گذشته تا به امروز دستخوش تغییرات زیادی شده اند و برای انتخاب یک سیستم کنترل نیاز به دانش فنی داریم تا با توجه به نیاز صنعت مورد نظر یک سیستم کنترل مناسب انتخاب کنیم و از پرداخت هزینه های اضافی جلوگیری کنیم.
پیشنیازهای مورد نیاز:
نام فایل: مقایسه بین کنترل کننده های صنعتی PLC ، PAC و IPC و کاربرد هر یک در صنعت
تعداد صفحات: 5 صفحه
زبان آموزش: فارسی
فرمت فایل: PDF
برای دانلود PDF مقایسه بین کنترل کننده های صنعتی PLC ، PAC و IPC و کاربرد هر یک در صنعت بر روی لینک زیر کلیک کنید.
قسمتی از آموزش مقایسه بین کنترل کننده های صنعتی PLC ، PAC و IPC و کاربرد هر یک در صنعت
سیستم های کنترل این روزها قوی تر، انعطاف پذیرتر، دارای تنظیمات ساده و امکان برقراری ارتباط آسان شده اند. شرکتهای بسیار زیادی سیستمهای کنترل را تولید می کنند و نظریات مختلف در یک واحد صنعتی برای ارزیابی سیستم کنترل مورد نیاز می تواند منجر یک فاجعه برای انجام پروژه شود. با داشتن دانش کمی در مورد ویژگی ها، محدودیت ها و سازگاری های انتخاب های مختلف، یک مهندس می تواند یک تصمیم علمی در زمان انتخاب از بین گزینه های زیر بیگیرد:
- Programmable Logic Controller) PLC)
- Programmable Automation Controller) PAC)
- Industrial PC) IPC)
PLCها دارای مزیت های حرفه ای زیادی هستند از جمله: افزایش قدرت پردازش، افزایش میزان حافظه، افزایش کنترل کردن بیت ها و کاهش سایز. این مزیت ها به کالسهای دیگری از کنترل کننده های صنعتی نیز گسترش یافت. از جمله این کنترل ها میتوان به PACها و IPC ها اشاره کرد. در حالی که PLC ها ویژگیهای اولیه خود را که از ابتدای دهه ۷۰ به همراه داشتند را حفظ کرده اند، PAC ها و IPC ها دارای قابلیتها و عمکردهای جدیدی هستند که آنها را فراتر از ویژگی های PLC اولیه برده است.
نظرات