می‌دونستی می‌تونی همین الان آموزش "PLCmen شدن" خودتو شروع کنی؟!

بزن برییییم!
ورود و ثبت نام

کلیدهای فشار قوی

کلیدهای فشار قوی: یک کلید فشار قوی کلیدی است که این کار را تحت فشار الکتریکی بسیار بالاتری انجام می دهد. در سیم کشی ها و سیستم هایی که از برق های فشار قوی استفاده می کنند نمی توان از کلید های عادی برای متصل کردن دو سیستم به هم استفاده کرد. کلید ابزاری است […]

کلیدهای فشار قوی: یک کلید فشار قوی کلیدی است که این کار را تحت فشار الکتریکی بسیار بالاتری انجام می دهد. در سیم کشی ها و سیستم هایی که از برق های فشار قوی استفاده می کنند نمی توان از کلید های عادی برای متصل کردن دو سیستم به هم استفاده کرد. کلید ابزاری است که به ما کمک می کند دو سیستم را در زمانی مشخص از یکدیگر قطع یا به یکدیگر وصل کنیم.  پس در این جا باید یک کلید خاص به کمک مهندسان بیاید آن کلید خاص کلید فشار قوی یا کلید قدرت است.

دیگر مهندسین مطالب زیر را نیز مشاهده کرده اند:

نام فایل: کلیدهای فشار قوی

تعداد صفحات: 118 صفحه

فرمت فایل: PDF

زبان آموزش: فارسی

قسمتی از آموزش کلیدهای فشار قوی

کلیدها وسیله ارتباط سیستم های مختلف هستند و باعث عبور و یا قطع جریان می شوند. کلیدها دارای مشخصات زیر هستند:

  • در حالت قطع دارای استقامت الکتریکی کافی و مطمئن در محل قطع شدگی می باشند.
  •  در حالت وصل باید کلید در مقابل کلیه جریان هایی که امکان عبور آن در مدار هست، حتی جریان اتصال کوتاه، مقاوم و پایدار باشد و این جریان ها و اثرات ناشی از آن نباید کوچکترین اختلالی در وضع کلید و هدایت صحیح جریان به وجود آورد.

بدین ترتیب باید کلید فشار قوی در مقابل اثرات دینامیکی و حرارتی جریان ها مقاوم باشد. بررسی شرایط حاکم بر کلید هنگام قطع کردن سلفی بودن شبکه ای که کلید به آن متصل است باعث می شود که کلید زمانی که قطع می شود مقدار جریان عبوری از آن صفر باشد. در لحظۀ باز شدن کلید آنقدر فاصله بین دو کنتاکت کم است که کوچکتـرین سـطح ولتـاژ هم بـاعث جـاری شـدن جریــان می شـود. در ادامه به بررسی شرایط حاکم بر کلید در حالاتی که به منبع یک بار سلفی ویا اهمی ویا خازنی متصل باشد می پردازیم. بررسی حالتی که به منبع یک بار سلفی متصل است اگر کلید در حالت عادی بسته باشد و مثلاً در لحظۀ t0 شکل موج سینوسی کلید باز شود، در همان لحظۀ قطع کلید جریان صفر نمی شود، بلکه مسیری را که خود شکل موج جریان صفر شده را طی می کند. (که این طی کردن شکل موج ناشی از همان آرک هایی است که بین دو کنتاکت زمانی که هنوز فاصلۀ بینشان کم است می باشد)

دانلود رایگان

دانلود رایگان این فایل صرفا برای کاربرانی است که وارد شده‌اند. چرا عضو سایت نمی‌شوید تا دیگر این پنجره را نبینید و مستقیم دانلود کنید؟! - ورود به سایت
دانلود فایل دانلود این فایل صرفا برای کاربران وارد شده است.
مهندس محمدرضا محربی

همیشه آرزو داشتم یک منبع آموزشی فارسی PLC می‌بود تا علاوه بر یادگیری ساده‌تر PLC، از پیشنهادات آموزشی آن استفاده می‌کردم. آن آرزو، اکنون، “PLCmen” نام دارد. بعد از سال‌ها به این نتیجه رسیدم: برای من، PLC تنها یک کار نیست؛ یک ماشین تبدیل رویا به واقعیت است.

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *