می‌دونستی می‌تونی تمام دوره‌ها رو بصورت اقساطی (بدون سود و کارمزد) از طریق درگاه پرداخت اینترنتی ثبت‌نام کنی

نگاهی به شبکه صنعتی

بروزرسانی: 4 بهمن ماه 99

نگاهی به شبکه صنعتی:

واژه هاي کلیدي:
شبکه صنعتی، فیلدباس، پروفیباس، I-AS ،Step7

چکیده
در این کتابچه به بررسی کلی شبکه پرکاربرد Interface-AS پرداخته و کلیه مشخصه هاي اصلی آن را ذکر و در پایان پیکربندي ماژول Link Interface-AS/DP را در نرم افزارStep7 تشریح میکنیم. در این کتابچه نگاهی به شبکه صنعتی که شامل 18 صفحه میباشد به مزایای و کاربرد شبکه های صنعتی پرداخته شده و یک دید کلی را نسبت به شبکه های صنعتی در اختیار ما قرار میدهد.

نام کتابچه: نگاهی به شبکه صنعتی

تعداد صفحه: 18 صفحه

حجم فایل: 700 KB

زبان کتابچه: فارسی

مقدمه از کتابچه نگاهی به شبکه صنعتی
امروزه در سیستم هاي نوین اتوماسیون صنعتی، ضرورت استفاده از شبکه هاي صنعتی بیش از هر زمان دیگري خود را نشان میدهد. در گذشته در پروژه هاي که تعداد زیادي سنسور و عملگر دیجیتال و آنالوگ مورد استفاده قرار می گرفت و نیاز بود طول مسیر ارتباطی آنها با کنترلر به صورت مستقل سیم کشی شود که مستلزم هزینه بالاي سیم کشی، نویزپذیري شدید سیستم و هزینه بالاي کارت هاي ورودي و خروجی دیجیتال و آنالوگ به همراه مشکلات فراوان دیگر بود. ولی در طراحی هاي امروز، به کمک تنها یک کابل دو سیمه حجم عظیمی از دیتا به سهولت و با سرعت و امنیت بالا بین ترنسمترها، عملگرها و کنترلرها منتقل میشود. این تکنولوژي نوین علاوه بر تبادل داده بین تجهیزات ابزاردقیق در سطوح بالاتر یعنی ارتباط بین PLCها و سیستمهاي جامع مانیتورینگ HMI و SCADA به وفور به چشم میخورد.

در سال 1980، شرکت Honeywell براي نخستین بار، امکان مدوله کردن سیگنالهاي دیجیتال روي حلقه جریان 4 تا 20 میلی آمپر را براي برخی از تجهیزات تولیدي خود فراهم کرد. این سرآغاز ایده ساختن فیلد باس شد. در آن زمان هر قطعه براي ارتباط و تبادل دیتا از قواعد خاص خودش پیروي میکرد که به سازنده آن بستگی داشت. اداره چنین دستگاههایی روز به روز مشکل تر و پیچیده تر میشد.

دانلود رایگان

دانلود رایگان این فایل صرفا برای کاربرانی است که وارد شده‌اند. چرا عضو سایت نمی‌شوید تا دیگر این پنجره را نبینید و مستقیم دانلود کنید؟! - ورود به سایت
دانلود فایل دانلود این فایل صرفا برای کاربران وارد شده است.
محمدرضا محربی

همیشه آرزو داشتم یک منبع آموزشی فارسی PLC می‌بود تا علاوه بر یادگیری ساده‌تر PLC، از پیشنهادات آموزشی آن استفاده می‌کردم. آن آرزو، اکنون، “PLCmen” نام دارد. بعد از سال‌ها به این نتیجه رسیدم: برای من، PLC تنها یک کار نیست؛ یک ماشین تبدیل رویا به واقعیت است.

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *