می‌دونستی می‌تونی همین الان آموزش "PLCmen شدن" خودتو شروع کنی؟!

بزن برییییم!
ورود و ثبت‌نام

جزوه کارگاه برق صنعتی

جزوه کارگاه برق صنعتی: ريز محتواى کتاب تکنولوژى و کارگاه برق صنعتى در سال ۷۳ بر پايه نظام «نيمسال واحدى» تهيه و متناسب با آن کتاب درسى براى هنرجويان رشته الکتروتکنيک تهيه شد. اين شرايط تا سال ۷۸ ادامه داشت. در آن سال چون ساختار نظام آموزشى دوره متوسطه به صورت «سالى ــ واحدى» تعريف […]

جزوه کارگاه برق صنعتی: ريز محتواى کتاب تکنولوژى و کارگاه برق صنعتى در سال ۷۳ بر پايه نظام «نيمسال واحدى» تهيه و متناسب با آن کتاب درسى براى هنرجويان رشته الکتروتکنيک تهيه شد. اين شرايط تا سال ۷۸ ادامه داشت. در آن سال چون ساختار نظام آموزشى دوره متوسطه به صورت «سالى ــ واحدى» تعريف گرديد در همان سال کميسيون هاى تخصصى موظف شدند علاوه بر کاهش مشکلات اجرايى نظام ترمى، شکل جديدى را براى دروس تخصصى پيشبينى نمايند که ساعات و محتواى دروس کارگاهى افزايش يابد. پس از بررسى هاى صورت گرفته مقرر شد کتاب قبلى تکنولوژى و کارگاه برق صنعتى با اعمال اصلاحات و پيشبينى يکسرى کارهاى عملى بيشتر تهيه و به کتاب افزوده شود.

اين مهم در سال ۷۹ به وقوع پيوست و اولين کتاب سيستم سالى واحدى تهيه شد. از آن زمان به بعدتقريباً همه ساله پيشنهادات هنرآموزان محترمى که از طريق ارسال نامه،نشست هاى سرگروه هاى آموزشى و دوره هاى ضمن خدمت مطرح مى کردند پس از طرح در کميسيون و تأييد اعضاى گروه تخصصى چندين مرتبه (از سال ۸۱ تا ۸۶ ) مورد بازبينى و اعمال تغييرات جزيى قرار گرفته است. طى اين سالها از جمله خواستهه اى هنرآموزان گرامى وجود فصلى مشخص و جداگانه پيرامون آموزش کنترل کننده هاى برنامه پذير در کنار مدارهاى برق صنعتى بوده است. لذا کميسيون اين مورد را به عنوان يکى از دستور کارهاى اصلى جلسات سال ۸۶ قرار داد و پس از بحث هاى طولانى به اين نتيجه رسيدند که آموزش رله هاى قابل برنامه ريزى مىتواند به عنوان اولين گام در جهت به کارگيرى مدارهاى کنترلى در راه اندازى مدارهاى صنعتى براى سطح هنرجويان رشته الکتروتکنيک مطرح شود.

بر همين اساس با برگزارى جلسات متعدد و همفکرى با افراد مختلف و شاغل در امر آموزش و صنعت ريزمحتوا تهيه و سپس با انتخاب مؤلف اقدام به تأليف مطلب جديد شدکه حاصل اين تلاش را در فصل پنج کتاب ملاحظه مىکنيد. لازم به ذکر است در متن تهيه شده هدف آن بوده که مطالب پايهاى و ساده به همراه اصول برنامه نويسى بدون اشاره به نام رله هاى خاص به دو روش نردبانى و بلوکى آموزش داده شود. به همين خاطر شيوه آموزش سبک جديدى است و سعى شده با تصاوير گويا همراه باشد از جمله تصاوير نحوه استفاده از رله در کارهاى عملى است که مىتواند در امر آموزش بسيار مفيد باشد.

لازم به ذکر است مبناى کارهاى عملى فصل رله ها مدارهايى بوده که هنرجويان درفصل مدارهاى راه اندازى با کنتاکتور آموزش ديده اند. علاوه بر اين فصل جديد که به کتاب اضافه شده است در ساير فصول اول تا چهارم که مربوط به توليد انرژى الکتريکى، کليدها، کابل و کابل کشى و مدارهاى کنتاکتورى است بازسازى و تغييرات کلى داده شده است.

پیشنیازهای مورد نیاز:

نام فایل: جزوه کارگاه برق صنعتی

تعداد صفحات: 200 صفحه

زبان آموزش: فارسی

فرمت فایل: PDF

برای دانلود PDF جزوه کارگاه برق صنعتی بر روی لینک زیر کلیک کنید.

دانلود رایگان

دانلود رایگان این فایل صرفا برای کاربرانی است که وارد شده‌اند. چرا عضو سایت نمی‌شوید تا دیگر این پنجره را نبینید و مستقیم دانلود کنید؟! - ورود به سایت
دانلود فایل دانلود این فایل صرفا برای کاربران وارد شده است.
محمدرضا محربی

همیشه آرزو داشتم یک منبع آموزشی فارسی PLC می‌بود تا علاوه بر یادگیری ساده‌تر PLC، از پیشنهادات آموزشی آن استفاده می‌کردم. آن آرزو، اکنون، “PLCmen” نام دارد. بعد از سال‌ها به این نتیجه رسیدم: برای من، PLC تنها یک کار نیست؛ یک ماشین تبدیل رویا به واقعیت است.

نظرات

  1. nahid gh گفت:

    سلام با تشکر از مطالب خوبتون اگه مقدوره عضویت رو برای خارج کشور فقط با ادرس ایمیل بگذارید چون من شماره ایران ندارم
    تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *