ولین بار ویلیام گیلبرت در قرن هفدهم از کلمه الکتریسیته برای نامیدن نیروی ناشی از سایش برخی اجسام ستفاده کرد. او همچنین تفاوت الکتریسیته و مغناطیس را درک نمود. در سال ۱۷۲۹، استفان گری هادی الکتریکی را شناسایی کرد. چارلز دوفی در سال ۱۷۳۳ برای اولین بار ایده میدان الکتریکی دافع را تشریح کرد. در سال ۱۷۴۵، دانشمند دیگری در زمینه ریاضی و فیزیک در دانشگاه لیدن در هلند، نگهدارنده بار الکتریکی را اختراع کرد. او آزمایش خود را با یک پارچ شیشهای انجام داد که بعدها «پارچ لیدن» نام گرفت.
برخی معتقدند که مخترع خازن، یک آلمانی بوده است. اولین خازن، پارچی شیشهای بود که نصف آن با آب پر میشد و در آن با یک چوب پنبه مسدود میگشت. از بین چوب پنبه سیمی فلزی به درون پارچ میرفت. سیم فلزی با منبع تولید الکتریسیته ساکن تماس پیدا میکرد و پارچ باردار میشد. قرار گرفتن هر هادیای در نزدیکی سیم یا تماس با آن باعث تخلیه شدن خازن میشد.
مهندسین دیگر مطالب زیر را مشاهده کرده اند:
نام فایل: خازن های قدرت
فرمت فایل: PDF
تعداد صفحات: ۳۲۴ صفحه
زبان آموزش: فارسی
برای دانلود pdf کامل خازن های قدرت بر روی لینک زیر کلیک کنید.
بنجامین فرانکلین، دولتمرد آمریکایی، به آزمایش با پارچ لیدن پرداخت و نشان داد که بار الکتریکی را میتوان از صاعقه نیز به دست آورد. در سال ۱۷۵۲، فرانکلین تئوری سیال الکتریکی را ارائه داد تا ثابت کند صاعقه پدیدهای الکتریکی است. فرانکلین برای اولین بار از علامتهای مثبت و منفی برای نیروهای الکتریکی جاذب و دافع استفاده کرد. اکتشافات او با پارچ لیدن ثابت کرد که از یک قطعه صاف شیشهای هم میتوان برای تولید خازن استفاده کرد.
به این خازنها، خازن های مسطح یا «مربعهای فرانکلین» گفته میشد. آزمایش های بعدی او منجر به اختراع روشی برای اندازه گیری ظرفیت خازن شد. خازن های صفحه های که او به کار میبرد، حدود ۱۳۰ سانتیمتر قطر داشتند و دو عدد لاستیک با آن تماس داشت. هادی های اصلی دو استوانه برنجی بود که به استوانه سومی وصل میشد و طول آنها به ۴ متر میرسید. سطح تماس خازن حدود ۱ متر مربع بود. در شرایط بهینه، هر دور گردش صفحه ۱۰ تا ۱۲ جرقه به طول ۵/۲ سانتیمتر ایجاد میکرد. به راحتی میتوان جرقههایی به طول ۲۵ تا ۳۵ سانتیمتر به وجود آورد. ۱ اولین بار، فاراده متوجه شد که حرکت آهنربا در یک سیمپیچ باعث تولید جریان میشود. این کشف منجر به تولید ماشینهای دوار مانند دینام، ژنراتور، و موتور شد. واحد ظرفیت خازن، به یاد او فاراد انتخاب شد. برخی از اختراعاتی که منجر به تولید خازن شد. چند صده طول کشید تا خازن اختراع شود. ساختمان ساده یک خازن از دو صفحه فلزی که با لایهای عایق ( دیالکتریک) از هم جدا شدهاند تشکیل می شود.




همیشه آرزو داشتم یک منبع آموزشی فارسی PLC میبود تا علاوه بر یادگیری ساده تر PLC ، از پیشنهادات آموزشی آن استفاده میکردم. آن آرزو، اکنون، “PLCmen” نام دارد. بعد از سالها به این نتیجه رسیدم: برای من، تنها یک کار نیست؛ PLC، یک ماشین تبدیل رویا به واقعیت است.
مهندس محربی 307 نوشته در آموزش PLC و برق صنعتی دارد . مشاهده تمام نوشته های مهندس محربی



ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
101 فروش