نيروگاه های مواد زیستی سوخت گياهی: با سرعتی که سوخت هاي فسيلي، گاز CO2 در اتمسفر آزاد مي کنند و با توجه به نگراني های بين المللي و سختگيری هایي که براي جلوگيري از گسترش اینگونه منابع انرژي صورت مي گيرد می توان بيوماس را به عنوان یكي از خوش کتيه ترین منابع سوختي در نظر گرفت. این باور که بيوماس مقدار زیادي گاز CO2 را در حين رشد جذب آرده و در هنگام سوختن آزاد مي آند، در نهایت مشارکت آن را در پدیده افزایش گازهای گلخانه ای را به صفر می رساند. در مجموع سوختهاي بيوماس سلفور آمي دارند و بنابراین سهمي که آنها در بارانهاي اسيدي مي توانند داشته باشند کمترین مقدار است. مهمتر از همه این منابع انرژي تجدیدپذیر هستند. در حال حاضر صدها پایگاه توليد انرژي که از سوختن بيوماس توليد انرژي الكتریكي مي کنند در آمریكا موجود می باشند. اگر چه تهيه انرژی به روش بيوماس از نظر امكانات اقتصادي ممكن است گران تمام شود اما قابليت آنها از نظر تكنيكي و عملي بودن روشهای توليد به اثبات رسيده است.
پیشنیازهای مورد نیاز:
نام فایل: نيروگاه های مواد زیستی سوخت گياهی
تعداد صفحات: 11 صفحه
زبان آموزش: فارسی
فرمت فایل: PDF
برای دانلود PDF نيروگاه های مواد زیستی سوخت گياهی بر روی لینک زیر کلیک کنید.
قسمتی از آموزش نيروگاه های مواد زیستی سوخت گياهی
بيوماس به مواد آلي و مواد قابل اشتعال در جنگلها یا محصولات زميني مربوط مي شود. جنگلها مناطق وسيعی از زمين را مي پوشانند که مي توانند به صورت ذاتي بعنوان سوخت بيوماس بكار روند. برخي منابع سوخت بيوماس عبارتند از:
- جنگلها: چوبها و پوست درختان که شامل قسمتهاي اره نشده و باقيمانده از ساقه ها و شاخ و برگ درختان و قسمتهاي پوسيده و بدرد نخور درختان نظير ریشه ها و قسمتهاي بلا استفاده در جنگلها حدود ۴٠% از مواد جنگل را تشكيل مي دهد.
- ضایعات درختان در مراحل ساخت وسایل مختلف: الوارها، تخته چندلا، روکش و ساخت کاغذ که ضایعات مختلفی دارند (نظير خاك اره و پوست درختها و …) بعنوان سوخت بكار می روند.
- ضایعات زراعي: کشاورزان معمولأ بعد از برداشت محصول و در هنگام درو، قسمتهایي از آن را بعنوان ضایعات بر روی زمينهای زراعی برجای می گذارند، مانند ضایعات نيشكر و پوست برنج و …
نظرات