می‌دونستی می‌تونی تمام دوره‌ها رو بصورت اقساطی (بدون سود و کارمزد) از طریق درگاه پرداخت اینترنتی ثبت‌نام کنی

کاربرد سنسورها در صنعت

کاربرد سنسورها در صنعت: انواع سنسور در صنعت در این مقاله قصد داریم شما را با انواع سنسورهایی که در صنعت با آن‌ها سروکار داریم، آشنا کنیم. سنسورها چشم و گوش یک سیستم کنترلی هستند. به طور کلی برای اینکه بتوان چیزی را کنترل کرد، باید نوع رفتار آن را شناخت. روال این است که […]

کاربرد سنسورها در صنعت: انواع سنسور در صنعت در این مقاله قصد داریم شما را با انواع سنسورهایی که در صنعت با آن‌ها سروکار داریم، آشنا کنیم. سنسورها چشم و گوش یک سیستم کنترلی هستند. به طور کلی برای اینکه بتوان چیزی را کنترل کرد، باید نوع رفتار آن را شناخت.

روال این است که مهندسین کنترل نوع سنسورها را مشخص و مشکلات آن‌ها را حل می‌کنند، و بالطبع بیشتر از دیگر گرایش‌ها با انواع سنسورها آشنایی دارند. در این مقاله قصد داریم به دو دسته کلی از سنسورها بپردازیم: سنسورهای دیجیتالی که مقادیر روشن یا خاموش و سنسورهای آنالوگ که طیفی از مقادیر را ارسال می‌کنند.

پیشنیازهای مورد نیاز:

نام فایل: کاربرد سنسورها در صنعت

تعداد صفحات: 101 صفحه

فرمت فایل: PDF

زبان آموزش: فارسی

برای دانلود PDF کاربرد سنسورها در صنعت بر روی لینک زیر کلیک کنید.

قسمتی از آموزش کاربرد سنسورها در صنعت

در ابتدا مکانیزم سنسورها ساده بود: وقتی لازم بود پس از انجام یک سری عملیات، دستگاه ‌را متوقف کنند، یک کنتاکت به کنتاکت دیگری وصل می‌شد (مانند کلید) و عملیات متوقف می‌شد. در دستگاه‌های قدیمی برای اینکار، 110 ولت را در معرض تماس اپراتور قرار می‌دادند تا آن‌ را لمس کند یا این ولتاژ را به بدنه دستگاه تزریق می‌کردند که روشی غیر اصولی و خطرناک بود.

بعدا این نوع کنتاکت‌ها تبدیل به سوئیچ شدند که با تغییر وضعیت اهرم متصل به آن، وضعیت کلید نیز تغییر می‌کرد. به این نوع سنسورها، لیمیت سوئیچ‌ (Limit Switch) گفته و هنوز در صنعت نیز از آن‌ها استفاده می‌شود. موارد کاربرد این سنسورها در قسمت‌هایی از سیستم کنترلی است که دو حالت دارند.

دانلود رایگان

دانلود رایگان این فایل صرفا برای کاربرانی است که وارد شده‌اند. چرا عضو سایت نمی‌شوید تا دیگر این پنجره را نبینید و مستقیم دانلود کنید؟! - ورود به سایت
دانلود فایل دانلود این فایل صرفا برای کاربران وارد شده است.

ثبت نام در دوره آموزشی

محمدرضا محربی

همیشه آرزو داشتم یک منبع آموزشی فارسی PLC می‌بود تا علاوه بر یادگیری ساده‌تر PLC، از پیشنهادات آموزشی آن استفاده می‌کردم. آن آرزو، اکنون، “PLCmen” نام دارد. بعد از سال‌ها به این نتیجه رسیدم: برای من، PLC تنها یک کار نیست؛ یک ماشین تبدیل رویا به واقعیت است.

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *