قطعات کنترلی و اتوماسیون: آشنایی با سیستم کنترل و اتوماسیون همانطور که پیشتر اشاره کردیم اتوماسیون صنعتی به معنی انجام فعالیت ها و ذخیره داده ها در یک محیط صنعتی و به صورت اتوماتیک می باشد. هدف این سیستم، کم کردن تاثیر مستقیم نیروهای انسانی در فرآیند تولید و بالا بردن کیفیت و بهره وری صورت می باشد. یکی از خصوصیات مهم اتوماسیون صنعتی، واگذاری فعالیت های نیروی انسانی به ماشین ها می باشد. این عمل به معنای خودکارسازی مراحل تولید یک محصول می باشد. با اعمال اتوماسیون صنعتی بر روی فعالیت های خود می توانید با صرف زمان و انرژی کمتر باز دهی بیشتری بگیرید.
پیشنیازهای مورد نیاز:
نام فایل: قطعات کنترل و اتوماسیون
تعداد صفحات: 243 صفحه
زبان آموزش: فارسی
فرمت فایل: PDF
برای دانلود PDF قطعات کنترل و اتوماسیون بر روی لینک زیر کلیک کنید.
قسمتی از آموزش قطعات کنترل و اتوماسیون
آیا می دانید سیستم کنترل و اتوماسیون، چگونه در بهبود نتیجه بهره وری و کیفیت تاثیر می گذارد؟
سیستم کنترل و اتوماسیون (اتوماسیون صنعتی) که زیر مجموعه کنترل و ابزار دقیقمیباشد ، از جمله مفاهیم جذاب در حوزه مسائل فنی می باشد. یعنی صورت گرفتن فعالیت ها و ثبت کردن داده ها در محیطی صنعتی و به شکل کاملا اتوماتیک. در این مقاله سعی داریم شما را با برخی مطالب مرتبط با این سیستم از جمله اجزای اصلی آن، معرفی عضوی از سیستم اتوماسیون، آشنایی با انواع سیستم اتوماسیون و… آشنا کنیم.
معرفی اجزای اصلی سیستم کنترل و اتوماسیون
تعداد اجزاء یک سیستم اتوماسیون صنعتی بستگی به اندازه بزرگی آن اتوماسیون دارد. هرچه بزرگتر باشد، تعداد اجزاء آن بیشتر است. از جمله اجزاء یک سیستم کنترل و اتوماسیون صنعتی می توان به موارد زیر اشاره کرد.
- طرح سیستم کنترل
- کنترل کننده صنعتی (PLC)
- مانیتورینگ صنعتی
- حسگرها و ابزار دقیق
- شبکه های صنعتی
- تابلوهای کنترل
- اینورتر و سافت استارت ها
- عملگرها و محرک های هیدرولیکی و پنیوماتیکی
- پردازش تصویر صنعتی
- ربات های صنعتی
- نقشه ها و مستندات
- و…
آیا سیستم کنترل و اتوماسیون موجب افزایش بیکاری افراد می شود؟
برخی معتقدند که استفاده از اتوماسیون صنعتی باعث می شود که تعداد زیادی نیروی انسانی با مشکل بیکاری مواجه شوند، اما ما به آنها می گوییم که اینطور نیست. در عوض روش انجام فعالیت ها تغییر کرده و بجای انجام کار توسط نیروی انسانی، اتوماسیون صنعتی با نظارت نیروی انسانی فعالیت ها را به انجام می رسانند. علاوه بر این، ربات های استفاده شده در اتوماسیون صنعتی، توسط نیروی انسانی نگهداری، برنامه نویسی، تنظیم و سرویس می شوند. در پایان به این نتیجه می رسیم که جایگاه نیروی انسانی در یک فعالیت صنعتی با ورود اتوماسیون صنعتی بجای حذف، ارتقاء میابد.
نظرات