می‌دونستی می‌تونی تمام دوره‌ها رو بصورت اقساطی (بدون سود و کارمزد) از طریق درگاه پرداخت اینترنتی ثبت‌نام کنی

راهنماي استفاده از تراز ليزري

راهنماي استفاده از تراز ليزري: كاربردهاي دستگاه در اين سري از دستگاه ها از ليزر با طول موج 635 نانومتر استفاده شده است كه قابل رويت و واضح است. بـرد تـراز اتوماتيك در حدود ˚4 ± ميباشد و دقت در اين دستگاه ها بسيار ايده آل است. با اسـتفاده از پـيچ حركـت بطئـي ميتوانيد نقطه […]

راهنماي استفاده از تراز ليزري:

كاربردهاي دستگاه

در اين سري از دستگاه ها از ليزر با طول موج 635 نانومتر استفاده شده است كه قابل رويت و واضح است. بـرد تـراز اتوماتيك در حدود ˚4 ± ميباشد و دقت در اين دستگاه ها بسيار ايده آل است. با اسـتفاده از پـيچ حركـت بطئـي ميتوانيد نقطه مورد نظر را به راحتي بيابيد. زماني كه دستگاه از حالت تراز خارج شود پرتو ليـزر بـه طـور خودكـار خاموش ميشود و اگر دستگاه را دوباره تراز نماييم، ليزر مجددا فعال ميـشود.

طراحـي سـاده ايـن دسـتگاه موجـب ميشود تا كاربري و حمل و نقل آن بسيار ساده باشد. از اين دستگاه ها ميتوان در كارهايي نظير : كارهاي داخلـي سـاختمان، دكوراسـيون و نـصب سيـستم هـاي تهويـه بخصوص در ساختمانهاي بلندطبقه كه به دقت زيادي نياز دارند، استفاده نمود. توجه: اين دستگاه مجهز به كمپانساتور الكترونيكي است كه در شرايطي كه دستگاه در حـال لغـزش است تا مدت زمان 30 ثانيه به شما امكان ادامه عمليات را ميدهد. سري LX310DT سه خط قائم متقاطع، يك خط افقي و يك امتداد شاقولي به ما ميدهد. دو پرتو قائم يكديگر را در امتداد زنيتي قطع ميكنند و نقطه زنيت را مشخص ميكنند . براي درك بهتر موضوع به شكل توجه نماييد.

پیشنیازهای مورد نیاز:

نام فایل: راهنماي استفاده از تراز ليزري

تعداد صفحات: 13 صفحه

زبان آموزش: فارسی

فرمت فایل: PDF

برای دانلود PDF راهنماي استفاده از تراز ليزري بر روی لینک زیر کلیک کنید.

دانلود رایگان

دانلود رایگان این فایل صرفا برای کاربرانی است که وارد شده‌اند. چرا عضو سایت نمی‌شوید تا دیگر این پنجره را نبینید و مستقیم دانلود کنید؟! - ورود به سایت
دانلود فایل دانلود این فایل صرفا برای کاربران وارد شده است.

ثبت نام در دوره آموزشی

محمدرضا محربی

همیشه آرزو داشتم یک منبع آموزشی فارسی PLC می‌بود تا علاوه بر یادگیری ساده‌تر PLC، از پیشنهادات آموزشی آن استفاده می‌کردم. آن آرزو، اکنون، “PLCmen” نام دارد. بعد از سال‌ها به این نتیجه رسیدم: برای من، PLC تنها یک کار نیست؛ یک ماشین تبدیل رویا به واقعیت است.

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *