می‌دونستی می‌تونی همین الان آموزش "PLCmen شدن" خودتو شروع کنی؟!

بزن برییییم!
ورود و ثبت نام

طراحی و شبیه سازی اینورترهای سه فاز و تکفاز

طراحی و شبیه سازی اینورترهای سه فاز و تکفاز: با توجه به مزایای استفاده از وسایل الکترونیک قدرت ،تعداد این وسایل روز به روز در حال افزایش است. مبدل های الکترونیک قدرت جهت تبدیل ولتاژ DC و AC به یکدیگر با سطح ولتاژ مورد نظر و جریان ورودی مطلوب به کار گرفته می شوند. این […]

طراحی و شبیه سازی اینورترهای سه فاز و تکفاز: با توجه به مزایای استفاده از وسایل الکترونیک قدرت ،تعداد این وسایل روز به روز در حال افزایش است. مبدل های الکترونیک قدرت جهت تبدیل ولتاژ DC و AC به یکدیگر با سطح ولتاژ مورد نظر و جریان ورودی مطلوب به کار گرفته می شوند. این نوشتار برآن است تا با معرفی اجمالی اینورتر وکاربرد های آن، با به کارگیری روش مطلوب برای رسیدن به پاسخ مورد نظر طرحی را در جهت ساخت این مبدل پر کاربرد ارائه دهد. اینورتر ها می توانند از یک ولتاژ DC ثابت یا متغییر ولتاژ های AC تکفاز یا سه فاز را تولید نمایند.

پیشنیازهای مورد نیاز:

نام فایل: طراحی و شبیه سازی اینورترهای سه فاز و تکفاز

تعداد صفحات: 85 صفحه

زبان آموزش: فارسی

فرمت فایل: PDF

برای دانلود PDF طراحی و شبیه سازی اینورترهای سه فاز و تکفاز بر روی لینک زیر کلیک کنید.

قسمتی از آموزش طراحی و شبیه سازی اینورترهای سه فاز و تکفاز

روشهای گوناگونی برای کنترل ولتاژ خروجی اینورتر وجود دارد که هر کدام هارمونیک هایی را در ولتاژ خروجی پدید می آورند. روش به کار گرفته شده جهت ساخت اینورتر می بایستی بتواند شرایط کارکرد در رنج وسیع، ایزوالسیون نوترال بار سه فاز و…. را برآورد نماید. روش Vector – Space بر اساس مزیت های موجود و مقایسه ی صورت پذیرفته با دیگر روش های مدوالسیون جهت کنترل ولتاژ خروجی و بهینه سازی عملکرد اینورتر سه فاز شش پالسه برگزیده شده است. این روش سعی برآن دارد که با ایجاد بردارهای متغییر مناسب از ولتاژ مرجع خروجی وتطبیق آن بر الگوهای کلیدزنی خاص، تغذیه ی گیت سوئیچ های اینورتر سه فاز را فراهم سازد.

با اعمال این روش می توان با داشتن تلفات کمتر و حداکثر ولتاژخروجی بیشتر، به ولتاژ خروجی AC متقارن بادامنه و فرکانس دلخواه دسترسی پیدا کرد. مزایای این روش بهینه بودن آن را جهت به کارگیری در اینورتر سه فاز تضمین می کند.نتایج شبیه سازی ارائه شده توسط قسمت Simulink نرم افزار MATLAB صحت این ادعا را اثبات کرده و نشان می دهد که طراحی از روش های دیگر موجب برآورد نمودن شرایط مدنظر در اینورتر سه فاز را نخواهند داشت. همچنین در راستای ارائه راهکاری در جهت ساخت اینورتر مذکور ،کنترلر دیجیتال به کار گرفته شده میکرو کنترلر 128 ATmega می باشد.

دانلود رایگان

دانلود رایگان این فایل صرفا برای کاربرانی است که وارد شده‌اند. چرا عضو سایت نمی‌شوید تا دیگر این پنجره را نبینید و مستقیم دانلود کنید؟! - ورود به سایت
دانلود فایل دانلود این فایل صرفا برای کاربران وارد شده است.
محمدرضا محربی

همیشه آرزو داشتم یک منبع آموزشی فارسی PLC می‌بود تا علاوه بر یادگیری ساده‌تر PLC، از پیشنهادات آموزشی آن استفاده می‌کردم. آن آرزو، اکنون، “PLCmen” نام دارد. بعد از سال‌ها به این نتیجه رسیدم: برای من، PLC تنها یک کار نیست؛ یک ماشین تبدیل رویا به واقعیت است.

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *