تمامی سیستم های عامل از پورت های سریال حمایت می نمایند.پورت های موازی در مقایسه با پورت های سریال دارای سرعت کمتری می باشند.پورت های USB در چند سال اخیر رایج و طی سالیان آینده جایگزینی مناسب برای پورت های سریال و موازی خواهند بود. پورت سریال، داده ها را بصورت سریال ( دنبال هم ) ارسال و یا دریافت می دارند.در چنین حالتی یک بایت از اطلاعات بصورت هشت بیت یکی پس از دیگری ارسال خواهند گردید. مزیت عمده روش فوق استفاده از یک سیم(کابل) برای ارسال و دریافت داده است .
ایراد روش فوق سرعت پایین ارسال اطلاعات با توجه به ماهیت ارسال داده ها است . قبل از ارسال هر بایت داده، پورت سریال یک بیت “شروع ” را ارسال می دارد. بیت فوق صرفا” شامل یک بیت با مقدار صفر است .پس از ارسال هر بایت، یک بیت ” پایان ” ارسال می گردد. ارسال بیت فوق بمنزله خاتمه ارسال یک بایت خواهد بود. برای کنترل خطاء ممکن است ازیک بیت اضافه با نام Parity نیز استفاده گردد.
پیشنیازهای مورد نیاز:
نام فایل: ارتباط FATEK-PLC با Beijer-HMI از طریق پورت سریال
فرمت فایل: PDF
تعداد صفحات: ۹ صفحه
زبان آموزش: فارسی
برای دانلود PDF ارتباط FATEK-PLC با Beijer-HMI از طریق پورت سریال بر روی لینک زیر کلیک کنید.
قسمتی از آموزش ارتباط FATEK-PLC با Beijer-HMI از طریق پورت سریال
ابتدا از منوی Application در برنامه Designer-H گزینه Workstation را انتخاب ودر تب GENERAL در قسمت PLC/Controller از منوی کشویی نوع پروتکل یا PLC مورد نظر را مشخص می کنیم. دقت نمایید در قسمت Workstation/Panel نوع ومدل HMI را بصورت درست انتخاب نمایید:
جهت اتصال با PLC های FATEK گزینه (RS485/RS232(Series FB Facon را انتخاب نمایید.
در تب Connection در قسمت method/Port، پورت ارتباطی HMI حهت اتصال به PLC را انتخاب می نماییم.
بطور مثال COM2:




همیشه آرزو داشتم یک منبع آموزشی فارسی PLC میبود تا علاوه بر یادگیری ساده تر PLC ، از پیشنهادات آموزشی آن استفاده میکردم. آن آرزو، اکنون، “PLCmen” نام دارد. بعد از سالها به این نتیجه رسیدم: برای من، تنها یک کار نیست؛ PLC، یک ماشین تبدیل رویا به واقعیت است.
مهندس محربی 312 نوشته در آموزش PLC و برق صنعتی دارد . مشاهده تمام نوشته های مهندس محربی


