سیستم کنترلی dcsدر مجتمع های بزرگ امروزه سیستم های کنترل رکن اصلی هدایت پروسه ها در مراکز بزرگ صنعتی محسوب می شوند. منظور از مجتمع های بزرگ مجموعه هایی چون:
- پالایشگاه های نفت وگاز
- مجتمع های پتروشیمی
- نیروگاه های آبی، بخاری و سیکل ترکیبی
- کارخانجات تولید فولاد، مس و مواد معدنی
- کارخانجات سیمان
- و موارد دیگری که در مقیاس اینگونه صنایع هستند، می باشد.
پیشنیازهای مورد نیاز:
نام فایل: سیستم کنترلی dcs
تعداد صفحات: صفحه
فرمت فایل: PDF
زبان آموزش: فارسی
برای دانلود PDF سیستم کنترلی dcs بر روی لینک زیر کلیک کنید.
قسمتی از آموزش سیستم کنترلی dcs
در حال حاضر سیستم های کنترل این گونه واحدهای صنعتی کاملا مبتنی بر کامپیوتر هستند، در صورتیکه تا چند دهه قبل تماما پنوماتیکی و الکترومکانیکی بودند. فضای زیادی نیز برای نمایش وضعیت پروسس مورد نیاز بود. شکل زیر اتاق کنترل نیروگاهی در آلمان در سال 1930 را نشان می دهد.
سیستم های کنترل به کار رفته در این چنین صنایعی به لحاظ ساختار، طراحی و نحوه پیاده سازی با سیستم های کنترل مورد استفاده در صنایع کوچک و متوسط نظیر کارخانجات تولید مواد غدایی، اتوموبیل سازی، کاشی و سرامیک و امثالهم، تفاوت هایی دارد که در ادامه به تشریح ویژگی های این سیستم ها و تفاوت های اشاره شده پرداخته خواهد شد.
مدل های مختلف کنترل آنچه امروز برای اتوماسیون یک واحد صنعتی استفاده می شود، حاصل تحقیقات و پیشرفتی است که در چند دهه گذشته صورت گرفته است. این توسعه در دو شاخه به شرح زیر انجام شده است:
Factory Automation:
منظور از Automation Factory یا به تعبیر بهتر Control Discrete،کنترل مکانیسم هایی است که به صورت (OFF / ON خاموش / روشن) یا به عبارت دیگر با منطق 0 و 1 کار می کنند، می باشد. نمونه بازر آن خط تولید یک کارخانه اتوموبیل سازی است. در این مدل اتوماسیون اکثر سیگنال ها دیجیتال هستند.
با سلام.
چرا هیچ یک از لینک دالودها فعال نیست؟