می‌دونستی می‌تونی تمام دوره‌ها رو بصورت اقساطی (بدون سود و کارمزد) از طریق درگاه پرداخت اینترنتی ثبت‌نام کنی

استفاده UDT User Define Data Type در Step7

UDT یا User-defined Data Type نیز از جمله بلاک هایی است که می­توان آن را در پوشه ی Blocks برنامه ی Simatic Manager ایجاد کرد. UDT ها حاوی داده هایی هستند که یکبار تعریف شده اند، ولی به مراتب می­توانند مورد استفاده قرار گیرند. دیگر مهندسین مطالب زیر را مشاهده کرده اند: Control Block در نرم افزار H-Designer(کلیک کنید.) آموزش PLC را از […]

UDT یا User-defined Data Type نیز از جمله بلاک هایی است که می­توان آن را در پوشه ی Blocks برنامه ی Simatic Manager ایجاد کرد. UDT ها حاوی داده هایی هستند که یکبار تعریف شده اند، ولی به مراتب می­توانند مورد استفاده قرار گیرند.

دیگر مهندسین مطالب زیر را مشاهده کرده اند:

نام فایل: استفاده UDT User Define Data Type در Step7

تعداد صفحات: 17 صفحه

فرمت فایل: PDF

زبان آموزش: فارسی

قسمتی از آموزش استفاده UDT User Define Data Type در Step7

برای روشن شدن موضوع به ذکر مثالی میپردازیم:
فرض کنید 10 الکتروموتور مشابه داریم که داده های یکسانی از آنها باید در DB ذخیره شود. یک روش برای معرفی این داده ها در دیتا بلاک این است که آنها را برای تک تک تجهیزات زیر هم لیست کنیم. با این کار ،دیتا بلاک دارای سطر های زیادی خواهد بود و نوشتن آنها وقت گیر است. روش ساده تر ، استفاده از UDT است. کافی است ابتدا به روش زیر در پوشه ی بلاک ها یک UDT ایجاد کنیم.

UDT یا ( User Defined Data Type ) از جمله بلوک هایی هستند که می توان آن را در پوشه ی Blocks برنامه Simatic Manager ایجاد کرد. روش ایجاد آن مانند بلوکهای FC,FB,…. می باشد. UDT ها برای ساده سازی برنامه نویسی ایجاد میگردند و حاوی اطلاعاتی هستند که باعناوین مشابه در پروژه های مختلف استفاده می شود. بعنوان مثال ما یک پروژه 1 داریم که در آن متغییرهایی مانند Start,Stop,Lamp,Motor,……. و هر چیز دیگری با هر سیستم اعدادی داریم و مجموعه ای از برنامه , حال یک پروژه دیگر نیز بنام پروژه2 با مجموعه ای از برنامه ها داشته ولی همان متغییرهای Start,Stop,Lamp,Motor,……. که در پروژه یک استفاده شده در این پروژه نیز استفاده شده است.

نکته مهم: درست است اسامی متغییرها در پروژه ها یکسان است ولی متناسب با ساختار برنامه ممکن است عملکرد یکسان در تمامی پروژه ها و یا متفاوت در هر یک از پروژه ها داشته باشد. یک روش معمول آن است که تمامی متغییر ها را در یک DB بصورت تک تک نوشته و آدرس دهی نمائیم. و یا برای هر یک از پروژه ها جدول سمبلیک ایجاد کرده , آنوقت نامهای مشابه تکراری قبول نمی کند ویا جداگانه مثلا” برای 10 تا 15 پروژه که داریم جداگانه برنامه نویسی نمائیم و بسیاری از روشهای دیگر اما استفاده از UDT می تواند بسیار در حل این مشکل چاره ساز باشد.

دانلود رایگان

دانلود رایگان این فایل صرفا برای کاربرانی است که وارد شده‌اند. چرا عضو سایت نمی‌شوید تا دیگر این پنجره را نبینید و مستقیم دانلود کنید؟! - ورود به سایت
دانلود فایل دانلود این فایل صرفا برای کاربران وارد شده است.

ثبت نام در دوره آموزشی

محمدرضا محربی

همیشه آرزو داشتم یک منبع آموزشی فارسی PLC می‌بود تا علاوه بر یادگیری ساده‌تر PLC، از پیشنهادات آموزشی آن استفاده می‌کردم. آن آرزو، اکنون، “PLCmen” نام دارد. بعد از سال‌ها به این نتیجه رسیدم: برای من، PLC تنها یک کار نیست؛ یک ماشین تبدیل رویا به واقعیت است.

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *